Meniu principal
Spaţiul meu
Constructori de utilaje pentru manipulare

CAPM Europe, distribuitor exclusiv al stivuitoarelor Hangcha

ECI - le 04/04/2012 15:26 - De
Constructori de utilaje pentru manipulare

Hangcha (Ltd) este producator de stivuitoare din 1956. Marca este unul din liderii mondiali din domeniu, cu o productie anuala de mai mult de 80 000 de unitati. Un stivuitor Hangcha este vandut din sfert in sfert de ora in fiecare zi! Societatea CAPM Europe distribuie stivuitoarele marcii Hangcha de 6 ani. Gama sa cuprinde materiale ce merg de la electrostivuitoare, stivuitoare pe gaz si motostivuitoare intre 1 si 25 de tone la transpaleti si elevatoare electrice. Puteti gasi numeroase stivuitoare Hangcha pe Europa-Manipulare: dati click aici pentru a vizualiza anunturile de materiale de manipulare de la CAPM Europe.

Hangcha (Ltd) este producator de stivuitoare din 1956. Marca este unul din liderii mondiali din domeniu, cu o productie anuala de mai mult de 80 000 de unitati. Un stivuitor Hangcha este vandut din sfert in sfert de ora in fiecare zi!

Societatea CAPM Europe distribuie stivuitoarele marcii Hangcha de 6 ani. Gama sa cuprinde materiale ce merg de la electrostivuitoare, stivuitoare pe gaz si motostivuitoare intre 1 si 25 de tone la transpaleti si elevatoare electrice.

Puteti gasi numeroase stivuitoare Hangcha pe Europa-Manipulare: dati click aici pentru a vizualiza anunturile de materiale de manipulare de la CAPM Europe.

 O expertiza recunoscuta in domeniul stivuitoarelor Hangcha

Cu o experienta de 6 ani ca distribuitor al marcii, CAPM Europe cunoaste foarte bine stivuitoarele Hangcha. Societatea stocheaza piesele de schimb necesare pentru a repara orice tip de pana. Aceasta cunoastere a marcii este apreciata de catre clienti, care au astfel siguranta unui service in ceea ce priveste celelalte marci de materiale de manipulare.

Tarife atractive si un stoc care vin in intampinarea nevoilor clientilor

Stivuitoarele Hangcha sunt vandute la acelasi pret ca si stivuitoarele second-hand ale marilor marci. Aceasta diferenta de pret sta la originea succesului ascendent al marcii Hangcha. Partea electronica a stivuitoarelor a fost redusa pentru a fi mai usor de intretinut. Marca Hangcha utilizeaza motoare fabricate de catre General Motors, Nissan, Yanmar si Isuzu, a caror eficacitate este binecunoscuta.

In 2011, societatea CAPM a putut satisface 8 cereri din 10 datorita stocului sau de stivuitoare Hangcha.

Comentarii