Meniu principal
Spaţiul meu
Noutăţi Utilaje de Manipulare

Noul încărcător cu autoghidare E’gv Compact de la Egemin

ECI - le 26/03/2015 16:06 - De
Noutăţi Utilaje de Manipulare

Constructorul specializat în automatizarea lanţului de aprovizionare lansează în această vară în Europa noul său model compact de încărcător autonom.

Noul încărcător cu autoghidare E’gv Compact de la Egemin

Egemin Automation, specialist al automatizării operaţiunilor logistice, lansează noul său încărcător cu autoghidare E’gv Compact cu ocazia salonului Pro Mat 2015, dedicat inovaţiilor în domeniul lanţului de aprovizionare, care se desfăşoară între 23 şi 26 martie la Chicago, în Statele Unite.

 Un AGV compact dar eficient

Ce este un încărcător AGV ?

Încărcătoarele AGV sunt utilaje autonome, care permit efectuarea de operaţii de manipulare fără prezenţă umană. Aceste vehicule cu ghidare automată pot ridica, transporta şi depune produse într-un mediu de antrepozitare în condiţii de perfectă siguranţă.

Acest nou încărcător Egemin este de tipul AGV (încărcător cu autoghidare) compact, robust şi mai eficient decât predecesorii săi. Capacitatea sa de tracţiune în operaţiile de remorcare poate ajunge până la 4,5 tone, adică de 5 ori mai mult decât încărcătoarele standard.

Mai mult, încărcătorul E’gv Compact se adaptează uşor la necesităţile serviciilor logistice. Poate fi folosit pentru operaţiuni de tractare, transport sau manipulare (prin adăugarea de furci de ridicare).

 Un încărcător cu un foarte bun raport calitate/preţ

E’gv Compact Egemin este un produs standardizat, care va fi vândut la un preţ mai atrăgător şi în termene mai scurte decât încărcătoarele cu autoghidare personalizate. De aceea, acest încărcător reprezintă o investiţie care poate fi rentabilizată rapid.

E’gv Compact, în versiunea sa de încărcător tractor, va fi disponibil în Europa din această vară. După care, la începutul lui 2016, va fi lansată şi versiunea de încărcător cu furci.

Comentarii